CD-verkoop via Internet

 

CD's kunnen besteld worden via Internet.
Elke CD kost € 5,-- inclusief verzendkosten. Per bestelling is elke derde CD gratis!
Er is echter maar een beperkte voorraad, dus wees er snel bij! Lees meer ...

aankomende concerten (voor meer zie de agenda)

 

zondag, 31 maart

14:00 uur Gezamenlijk optreden met Allure in de Bonifatiuskerk van Spanbroek.


Nieuwe leden
Het Westfries Mannenkoor is een begrip in Noord-Holland en ook daar buiten. Waar komt deze belangstelling en passie voor dit koor vandaan?
Biedt het warmte, diepte, rust of krijg je kippenvel tijdens het luisteren naar het gezang van ongeveer 60 mannen verdeeld over vier stemmen die vol muzikale passie zingen? Of zijn er andere krachten die het mannenkoor zo gewild maakt onder de Westfriese bevolking?
Het koor manifesteerde zich gedurende 70 jaar als een hechte groep trouwe zangers, werkers en doorzetters, gedreven en zonder pretenties. Wanneer het Westfries Mannenkoor stelt zich de plicht te hebben de faam uit vroegere tijd voort te zetten, dan kan men hier van harte mee instemmen. Realiserende dat dit nooit een makkelijke opgave is geweest en zal zijn. Maar een degelijk mannenkoor, met een sterk hart, met duidelijke visie en identiteit, zal zijn afkomst niet verloochenen.
Het zingen op zich geeft veel plezier, zingen in een koor als het Westfries Mannenkoor is een beleving die elke zanger moet aanspreken. De koorleden gaan voor kwaliteit, gezelligheid en kameraadschap. Het is een feest om daaraan mee te mogen werken. Het koor mag zich gelukkig prijzen met een vaste kern die naar hun concerten komt en treedt daarom regelmatig op voor volle zalen.
Lees meer ...

Contact
Het bestuur bestaat uit 5 leden. Voorzitter is de heer J.C.M. (Hans) van Niekerk (adres: Karos 47, 1625 HR Hoorn; 0229-243192), die tevens naar buiten optreedt als contactpersoon en vertegenwoordiger van het koor.
Email: info@westfriesmannenkoor.nl
westfriesmannenkoor.nl

Secretariaat
Het secretariaat van het Westfries Mannenkoor wordt gevoerd door de heer B.M.D. (Burkhard) Weitz (adres: Goudvink 3, 1715 TC Spanbroek; 06-55832318).
Email: secretariaat@westfriesmannenkoor.nl

Links
Spelregels: Wij maken een link naar uw website als u zelf ook een link naar www.westfriesmannenkoor.nl heeft gemaakt. Wij behouden ons echter het recht voor om de link te weigeren. Overigens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites.

Links naar artiesten en muziekverenigingen
Genootschap Nederlandse componisten www.geneco.nl
Nederlandse toonkunstenaars bond www.ntb.nl
Alle geschreven requiems ooit www.requiemsurvey.org
Cobi Bregman - Janssens www.cobibregmanjanssens.nl
Veldhovens Mannenkoor www.veldhovensmannenkoor.nl
Startpagina koren koormuziek.pagina.nl
Jong Excelsior www.jongexcelsior.nl
Regionale links
De site voor de regio West-Friesland www.west-friesland.com
Gemeente Wognum www.wognum.nl